Ingredienser
750 gram kolde kogte kartofler
6 røde pølser
200 gram bacon i tern
1 stort løg
2 spsk madolie og 10 gram margarine til stegning.
6 røde pølser
200 gram bacon i tern
1 stort løg
2 spsk madolie og 10 gram margarine til stegning.
Fremgangsmetode
Skær de kolde kartofler i små tern.
Skræl løget og skær det i små tern.
Hæld olie og margarine på en stor stegepande og steg løgene til de bliver klare. Kom kartoflerne ved. Drys med salt og peber og lad det småsimre.
Steg baconternene på en anden stegepande til det er sprødt. Hæld fedtet fra.
Pølserne skæres i skiver og kommes sammen med baconternene op til kartoffel og løg blandingen. Rør sammen og lad det stege i ca fem minutter.
Serveres med rugbrød og ketchup.
Skræl løget og skær det i små tern.
Hæld olie og margarine på en stor stegepande og steg løgene til de bliver klare. Kom kartoflerne ved. Drys med salt og peber og lad det småsimre.
Steg baconternene på en anden stegepande til det er sprødt. Hæld fedtet fra.
Pølserne skæres i skiver og kommes sammen med baconternene op til kartoffel og løg blandingen. Rør sammen og lad det stege i ca fem minutter.
Serveres med rugbrød og ketchup.
Super dejlig ret og super dejlig blog! Håber i poster en masse andre lækre opskrifter :-)
SvarSletDet kan jeg lige love dig for, at vi gør! ;-)
SletJEG ELSKER PØLSE
SvarSletDET GØR JEG OGSÅ SKAL VI SNAVE
Slethvor lang tid tager det?
SvarSletEt sted i mellem 2sekunder og 4 dage
SletJeg kan godt lide dem. de smager sådan lidt af opgavepapir :)
SvarSlet